Παιδικά Παιχνίδια

Κάνε την επιλογή για παιδικό Χριστουγεννιάτικο δώρο…🎁 !

Όλοι απολαμβάνουμε να αγοράζουμε δώρα για τα παιδιά μας, ή και τα παιδιά της οικογένειας και των φίλων, ιδιαίτερα τα Χριστούγεννα. Το απολαμβάνουμε γιατί ξέρουμε πολύ καλά πως πρόκειται να τους δώσουμε μεγάλη χαρά, την οποία θα μας δείξουν με μεγάλο ενθουσιασμό, πριν καν το ξετυλίξουν!
Πώς επιλέγεις όμως τα κατάλληλα παιχνίδια που θα ταιριάξουν στον χαρακτήρα του κάθε παιδιού και θα τους προσφέρουν ατελείωτες ώρες διασκέδασης για πολύ καιρό μετά τις γιορτές;

Ανθεκτικά παιχνίδια που θα απολαύσουν ολόχρονα

Ήξερες ότι μπορείς να φτιάξεις μια υπέροχη παιδική χαρά με λίγα μόνο παιχνίδια που αντέχουν στο χρόνο, προωθούν τη δημιουργικότητα και την αλληλεπίδραση και κρατούν την προσοχή των παιδιών καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου; Στη χώρα μας απολαμβάνουμε τον ήλιο 300 ημέρες το χρόνο κάνοντας τα παιχνίδια κήπου μια ιδανική λύση για να βοηθήσουμε τα παιδιά μας να απολαύσουν φρέσκο αέρα και να εξασκηθούν ενώ διασκεδάζουν!
Δεν υπάρχει παιδί που να μην αγαπάει την τσουλήθρα! Πάρε μια μικρή και πολύ προσιτή τσουλήθρα από τα καταστήματά μας, η οποία εγγυάται πολλές ώρες διασκέδασης σε εσωτερικούς και εξωτερικούς κήπους! Με ισχυρό και ανθεκτικό σχεδιασμό από αδιάβροχο πλαστικό με έγχυση, προσφέρει προστασία και ασφάλεια, η οποία μπορεί να ενισχυθεί ακόμη περισσότερο με μερικά χρωματιστά προστατευτικά πατάκια. Έτσι χαρίζεις και λίγη ώρα χαλάρωσης για τους γονείς, οι οποίοι μπορούν να ξεγνοιάσουν με ένα καφεδάκι ενώ απασχολούνται οι μικροί με απόλυτη ασφάλεια!
Για να αναπτύξετε τη φαντασία των παιδιών σας και να δώσετε τη δυνατότητα στους μικρούς μπόμπιρες να δημιουργήσουν τις δικές τους ιστορίες μόνοι ή με φίλους, ένα κλασικό, πολύχρωμο και full διαδραστικό παιδικό σπιτάκι ή μία όμορφη σκηνή, είναι must! Τα παιχνίδια αυτά προσφέρουν ένα ιδιωτικό χώρο που μπορούν να διακοσμήσουν με ένα προστατευτικό αλλά και διασκεδαστικό χαλάκι και να αφήσουν τη φαντασία τους να τρέξει, να καλέσουν φίλους για να παίξουν παιχνίδια ρόλων ή να παίξουν ήσυχα όταν είναι κουρασμένοι ή χρειάζονται λίγο downtime.

Παιχνίδια που προωθούν τη φιλία

Οι παιδικές φιλίες δεν είναι εύκολες! Ειδικά στα πρώτα χρόνια της ζωής τους που έχουν συνηθίσει να είναι στο επίκεντρο της προσοχής. Τα παιδιά όμως μαθαίνουν γρήγορα και το παιχνίδι θα τους βοηθήσει πολύ να συνεργάζονται και να μοιράζονται αυτά που αγαπούν με άλλα παιδάκια. 
Τα παιχνίδια που έχουν σχεδιαστεί για δύο ή και περισσότερα παιδιά, βοηθούν τους μικρούς μας, να κοινωνικοποιηθούν, να διαχειρίζονται σωστά τα συναισθήματά τους και να φτιάχνουν αληθινές φιλίες. Ένα διπλό κουνιστό παιχνίδι για εσωτερική και εξωτερική χρήση, θα δώσει στο παιδί την ευκαιρία να καταλάβει την αξία των φίλων, αφού, ακόμη κι αν έχει σχεδιαστεί για προαιρετική χρήση από ένα παιδάκι, το κουνιστό παιχνίδι είναι πολύ πιο διασκεδαστικό όταν το μοιράζεσαι, καθώς κουνιέται πολύ περισσότερο!

Τα ομαδικά παιχνίδια κινητοποιούν το σώμα και την σκέψη, ενώ αναπτύσσουν το θάρρος και την υπομονή. Αν και είναι πολύ σημαντικό να συμμετέχει σε εξωτερικές ομαδικές δραστηριότητες, το παιδί μπορεί να αρχίσει να εξασκεί την ομαδικότητα στο σπίτι. Με ένα στιβαρό επιτραπέζιο ποδοσφαιράκι για παράδειγμα, θα μάθει να λειτουργεί με κανόνες και να συναγωνίζεται δίκαια. Αν πάλι το παιδάκι δείχνει ιδιαίτερο ενδιαφέρον στο ποδόσφαιρό και το σπίτι έχει αρκετό εξωτερικό χώρο, μπορεί να βελτιώσει την τεχνική του και να μάθει την αξία της συνεργασίας προς όφελος της ομάδας με ένα καταπληκτικό σετ αναδιπλούμενων τερμάτων!

Προϊόντα που συσχετίζονται με το παιχνίδι και προωθούν το αίσθημα της ευθύνης

Μαζί με τα αυτές τις καταπληκτικές ιδέες για παιδικά δώρα (τα οποία είναι και όλα σε σούπερ γιορτινές προσφορές), μη διστάσεις να αγοράσεις και μερικά ανθεκτικά,  πολυλειτουργικά κουτιά αποθηκεύσεις για να μάθεις στο παιδί σου να τακτοποιεί και να αποθηκεύει τα πράγματά του, ακριβώς όπως κάνει η μαμά και ο μπαμπάς!
Καλές γιορτές σε μικρούς και μεγάλους, πάντα με παιχνίδι και χαρά! 

<