Όλα όσα χρειάζεσαι για το φοιτητικό σου σπίτι!

Αν είσαι φοιτητής, τότε για εσένα επιτέλους, το σχολείο έχει τελειώσει. Ανοίγεις νέο κεφάλαιο και μαζί του… ανοίγεις και το πρώτο σου σπίτι! Για να γιορτάσουμε μαζί σου την νέα αυτή αρχή, ετοιμάσαμε μια λίστα με όλα τα απαραίτητα για σούπερ φοιτητική ζωή, τα οποία μπορείς να βρεις βέβαια στις καλύτερες τιμές της αγοράς, με μια επίσκεψη στα καταστήματα ή και στο e-shop μας.

Αρχίζουμε βέβαια από τον χώρο μελέτης, ο οποίος κακά τα ψέματα, θα παίξει μεγάλο ρόλο στη ζωή σου για τους επόμενους μήνες. Βρες τα απαραίτητα έπιπλα για διάβασμα, σύμφωνα με το μέγεθος του χώρου σου. Μέτρησε τις γωνιές και τους τοίχους και έλα στα Superhome Center να τα βρούμε μαζί. Θα χρειαστείς άνετη (και στιλάτη) καρέκλα καθώς και ανθεκτικό γραφείο με σχεδιασμό που σε βολεύει. Άφησε χώρο για στιβαρή βιβλιοθήκη για να οργανώσεις το υλικό σου και να είσαι… έτοιμος για δράση ανά πάσα στιγμή!

Λένε πως η κουζίνα είναι η καρδιά του σπιτιού και καλά λένε. Εξοπλίσου με μικροσυσκευές που θα κάνουν τη ζωή σου πιο εύκολη, όπως αυτές στη σειρά Decakila που θα βρείτε τώρα (και για περιορισμένο χρόνο) σε έκπτωση 25%. Θυμήσου, επίσης, πως οι καλές συσκευές μαγειρικής θα γίνουν οι καλύτεροι σου φίλοι γι’ αυτό επίλεξε τις δικές σου προσεχτικά και έξυπνα. Μαζί με τη μαγειρική, βέβαια, το σπίτι έρχεται και με… δουλειές του σπιτιού! Αλλά μην αγχώνεσαι. Κράτησε απλά το πάτωμά σου καθαρό και θα μας θυμηθείς! Είναι μεγάλη επιφάνεια και κάνει μεγάλη διαφορά γι’ αυτό κάνε το research σου και επίλεξε ηλεκτρική σκούπα που θα σε εξυπηρετήσει, γιατί θα το κάνει συχνά! 

Στο σαλόνι θα τσιλάρεις like a boss βλέποντας όσες σειρές θέλεις μέχρι τα άγρια μεσάνυχτα, θα βρεθείς με παλιούς και νέους φίλους για καφέ, κουβέντα και επιτραπέζια κι άλλα πολλά. Εδώ θα καθορίσεις και το προσωπικό σου στιλ αφού είναι μάλλον ο πρώτος χώρος που βλέπουν οι επισκέπτες σου. Οι ταπετσαρίες τοίχου είναι ένας εύκολος και προσιτός τρόπος να παρουσιάσεις τη μοναδικότητά σου όπως κι οι καμβάδες ή αφίσες που θα δώσουν ζωή και δημιουργικά touches στο χώρο σου. Το σαλόνι, βέβαια, δεν είναι σαλόνι χωρίς ένα αναπαυτικό καναπέ, μια πολυθρόνα ή και ένα καναπέ-κρεβάτι για φίλους που θέλουν (ή πρέπει) να μείνουν τη νύχτα.

Το υπνοδωμάτιο είναι ο ναός σου. Εδώ θα γεμίζεις τις μπαταρίες σου μετά από ατελείωτες ώρες μελέτης… ή διασκέδασης! Διάλεξε κρεβάτι στο μέγεθος και στο στιλ που σου ταιριάζει από μεγάλη γκάμα επιλογών που προσφέρουμε τώρα με 20% έκπτωση! Προτείνουμε να πάρεις μάλιστα και νέο στρώμα για να διασφαλίσεις ποιοτικό ύπνο και ξεκούραση… η οποία μάλλον θα σου χρειαστεί! Α και πού’ σαι… αν δεν έχεις εντοιχισμένα ντουλάπια, μέτρησε τον χώρο σου (και τα ρούχα σου) και εξοπλίσου κατάλληλα!

Ευχόμαστε σε όλους καλή αρχή!

<