Ο Έρωτας περνά… από τα Superhome Center ❤

Ιδέες για δώρα του Αγίου Βαλεντίνου

Έρχεται… η πιο ρομαντική ημέρα του χρόνου και ψάχνεις τον καλύτερο τρόπο να εκφράσεις τα συναισθήματά σου; Μην ψάχνεις αλλού! Εμείς, όπως πάντα, είμαστε εδώ με στιλάτες, έξυπνες και προσιτές προτάσεις για δώρα του Αγίου Βαλεντίνου, που καλύπτουν όλα τα γούστα!

Αν και το πιο σημαντικό δώρο που μπορείς να προσφέρεις στο έτερο ήμισυ, είναι ο χρόνος και η προσοχή σου, ας είμαστε λίγο ρεαλιστές. Κανείς δεν θα πει όχι σε ένα υπέροχα τυλιγμένο δωράκι από ένα ξεχωριστό άτομο, το οποίο πολύ απλά θέλει να πει ένα ‘σε σκέφτομαι και σε νοιάζομαι’.

Πιο κάτω θα βρείτε μερικές ιδέες για «Βαλεντινίσιμα» δώρα, που ξεχωρίζουν από τα συνηθισμένα σοκολατάκια, αρκουδάκια και λουλούδια. Αν και αγαπάμε τις κοινότυπες αυτές τελετουργίες, πιστεύουμε πως είναι σημαντικό, να πούμε το «σ’ αγαπώ» και μέσα από ένα χρήσιμο δωράκι που θα βοηθήσει τον άνθρωπό μας να αναδείξει τον καλύτερό του εαυτό.

Personal Care για αυτήν και για αυτόν

Τα δώρα προσωπικής φροντίδας θα δώσουν στους αγαπημένους σας, την ευκαιρία να ασχοληθούν λίγο παραπάνω με τον εαυτό τους, χαρίζοντάς τους πολύτιμες στιγμές χαλάρωσης. Τι καλύτερο δώρο λοιπόν, από αυτό;

For Her

Μια συσκευή σπα μασσάζ είναι ότι πρέπει για απογευματινή ξεκούραση πριν το ραντεβού σας, ενώ ένα ποιοτικό σίδερο ή στεγνωτήρα μαλλιών θα την βοηθήσει να πετύχει το look που θέλει, χωρίς ταλαιπωρίες (και χωρίς να χρειάζεται να την περιμένεις στη πόρτα κοιτάζοντας συνέχεια το ρολόι). 

For Him

Μια κουρευτική ή ξυριστική μηχανή, θα του δώσει την ευκαιρία να πειραματιστεί με το look του όποτε θέλει και να είναι πανέτοιμος να μεταμορφωθεί σε αληθινό πρίγκηπα χωρίς πολλά πολλά, σε περίπτωση που σας καλέσει η μαμά για lunch!

Για τουs Gaming Geeks της καρδιάς μας

Οι gamers δεν χωρίζονται με βάση το φύλο. Χωρίζονται όμως βάση… ιδιοτροπίας. Αν το αγόρι ή το κορίτσι σου έχει πάθος για το gaming, επίλεξε πάντα ποιοτικά και αξιόπιστα δώρα gaming γιατί σίγουρα θα έχει άποψη για το κάθε σχετικό προϊόν και την κάθε μάρκα.

Εμείς προσφέρουμε κορυφαία προϊόντα gaming για κάθε γούστο, όπως ειδικές εργονομικές καρέκλες για gamers, γραφεία για τον υπολογιστή, όλα τα απαραίτητα αξεσουάρ όπως μικρόφωνα, ακουστικά, πληκτρολόγια κ.α., καθώς και δυναμικά ηχεία για ολοκληρωμένη ακουστική εμπειρία.

Όταν το Fitness είναι έρωτας

Καλό είναι να δείχνουμε την υποστήριξή μας στους fitness freaks που αγαπάμε, ακόμη κι αν εμείς οι ίδιοι δεν έχουμε πατήσει πόδι σε γυμναστήριο! Στα ράφια των καταστημάτων μας θα βρεις κορυφαίο εξοπλισμό και όργανα γυμναστικής στις καλύτερες τιμές, τα οποία μπορεί να χρησιμοποιήσει όπως και όπου θέλει. Βέβαια, το finishing touch σε κάθε fitness δώρο, είναι και  ένα ανάλογο αξεσουάρ που σχετίζεται με το αγαπημένο άθλημα ή χόμπι του αγαπημένου σου ανθρώπου! 

Καλό έρωτα λοιπόν, σε όλους και σας ευχόμαστε μια πραγματικά χαρούμενη Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου!heart

<