Μάθε πώς να διοργανώσεις… τα καλύτερα πάρτι στον κήπο του καλοκαιριού!

Το καλοκαίρι είναι η εποχή των συνάξεων, των πάρτι, της διασκέδασης. Καθώς μπαίνουμε σε μια περίοδο όπου μπορούμε να απολαύσουμε περισσότερη ελευθερία και να κοινωνικοποιηθούμε περισσότερο, είναι καιρός να γιορτάσουμε όλα όσα μας έχουμε λείψει. Ο ήλιος, η παρέα, η δροσιά και τα… πάρτι στον κήπο!
Για να διοργανώσεις το απόλυτο καλοκαιρινό πάρτι στον κήπο, πρέπει πρώτα να αποφασίσεις το είδους του πάρτι που σου ταιριάζει. Θες κάτι κομψό ή χαλαρό; Casual ή σικ; Σκέφτεσαι να δημιουργήσεις το δικό σου θερινό σινεμά με άνετους χώρους να καθίσει η παρέα, ή να καλέσεις φίλους με παιδιά και να περάσετε όμορφα στην πισίνα; Αφού επιλέξετε το summer vibe που θέλετε να πετύχετε, έρχεται και η ώρα για το καλύτερο… τα ψώνια δηλαδή! Γιατί με μερικά, εκλεκτά και έξυπνα προϊόντα μπορείς εύκολα να μετατρέψεις το δικό σου κήπο σε ένα υπέροχο party-ready χώρο που θα λατρέψουν όλοι οι καλεσμένοι σου. Πιο κάτω θα βρεις μερικές συμβουλές και ιδέες για να μπεις στο μπεις και εσύ για τα καλά, σε garden party-mode:

 

ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΚΗΠΟΥ

Διακοσμήστε τον κήπο σας και δώστε του ένα αέρα ανανέωσης, τοποθετώντας αναρριχητικά φυτά ή και δέντρα γύρω από διακοσμητικές καμάρες ή υδάτινα στοιχεία. Διαχωρίστε τους χώρους φύτευσης και άλλες όμορφες γωνίτσες με δίχτυα ή άλλες περιφράξεις. Προσθέστε διακοσμητικά πετρώματα ή πλακάκια για να δημιουργήσετε μονοπάτια, επιλέξτε καλής ποιότητας και εύκολο στη συντήρηση συνθετικό γρασίδι για επιλεγμένες περιοχές και δημιουργήστε τη δική σας, ιδιωτική όαση με φυσική περίφραξη από μπαμπού.
 

ΕΠΙΠΛΑ ΚΗΠΟΥ

Επιλέξτε νέα έπιπλα κήπου ή καινούρια μαξιλάρια εξωτερικού χώρου για να ανανεώσετε την εμφάνιση του κήπου σας, προσθέτοντας μοντέρνα statement pieces όπως κούνιες, κρεμαστές καρέκλες και αιώρες. Αφού δημιουργείτε το νέο σας outdoor καθιστικό, έχετε πάντα υπόψη σας ότι πρέπει να προσφέρεται επίσης και τις ανάλογες λύσεις σκίασης εξωτερικών χώρων. Εξάλλου, τους επόμενους μήνες, η κατάλληλη τέντα, πέργκολα ή ομπρέλα, θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στον κήπο.

OUTDOOR COOKING

Ανανεώστε τα αξεσουάρ ψησίματος σας, πάρτε ανθεκτικές ποδιές και γάντια, εφοδιαστείτε με υλικά για άναμμα, περιποιηθείτε την ψησταριά σας ή πάρτε μια εντελώς καινούρια για να εντυπωσιάσετε τους καλεσμένους σας και να τους ετοιμάσετε τσιμπήματα ή ολόκληρο ολοήμερο γεύμα. REMINDER: δεν μπορείτε να κάνετε πάρτι στον κήπο χωρίς να σερβίρετε και μερικά δροσερά ποτά, γι' αυτό βεβαιωθείτε ότι έχετε το κατάλληλο αποχυμωτή, ποτήρια και γυάλινα σκεύη για όλα τα είδη κοκτέιλ, καθώς και φουσκωτά ψυγεία για πάρτι πισίνας ή το bestselling μας KETER τραπεζάκι με ενσωματωμένη παγωνιέρα.

Δεν παίζει νυχτερινό πάρτι χωρίς εντυπωσιακό φωτισμό και όταν πρόκειται για υπέροχους εξωτερικούς χώρους, υπάρχουν πολλές επιλογές φωτισμού κήπου ή ακόμη και δάδες, που θα προσθέσουν στην αίσθηση των αξέχαστων συγκεντρώσεων όλο το καλοκαίρι.

ΠΙΣΙΝΕΣ

Οι πισίνες μπορούν να είναι το καλύτερο χαρακτηριστικό ενός πάρτι, ειδικά όταν είναι γεμάτο με διασκεδαστικά φουσκωτά, καθώς και πολλά παιχνίδια και αξεσουάρ για όλες τις ηλικίες. Απλώς βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε ποιοτικά προϊόντα συντήρησης πισίνας για να διατηρηθεί καθαρή και όμορφη όλο το καλοκαίρι!

Τα υπόλοιπα… είναι στο χέρι σου. Είμαστε σίγουροι πως θα οργανώσεις τέλεια τα πάρτι στον κήπο σου αλλά αν θες ακόμη λίγη βοήθεια, μη διστάσεις να επισκεφθείς τα καταστήματά μας και να συμβουλευτείς την ομάδα μας, για ό,τι χρειαστείς!

<