Ιδέες για Δώρα για τη Γιορτή της Μητέρας

Super επιλογές για τις μαμάδες μας

Αν και πάντα είναι «κατάλληλη στιγμή» για να εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη και την αγάπη μας προς αυτήν, η Γιορτή της Μητέρας είναι ιδανική αφορμή και η τέλεια ευκαιρία να δείξουμε στη μαμά μας πόσο ξεχωριστή είναι για εμάς. Καθώς η μεγάλη μέρα είναι προ των πυλών, πολλοί από εσάς ίσως να δυσκολεύεστε να αποφασίσετε τι δώρο θα πάρετε στη γυναίκα που μας έδωσε τα πάντα.

Ευτυχώς, στα Superhome Centre θέλουμε πάντα να κάνουμε τη ζωή σας πιο εύκολη, με ιδέες και λύσεις για κάθε τι που χρειάζεστε. Μαζέψαμε λοιπόν μερικές εισηγήσεις για να σας βοηθήσουμε να κάνετε το τέλειο δώρο στην… «mummy to be», σε μια νέα μαμά, στη δική σας μαμά, γιαγιά ή σε άλλη ξεχωριστή γυναίκα που σας έχει φροντίσει και θέλετε να τιμήσετε αυτή την Κυριακή

Προϊόντα προσωπικής φροντίδας είναι προφανώς μια πολύ καλή ιδέα για δώρα για τη Γιορτή της Μητέρας, καθώς οι μαμάδες συνήθως βάζουν όλους τους άλλους πρώτους και αφήνουν τη δική τους φροντίδα τελευταία στη λίστα των προτεραιοτήτων τους. Ένα πιστολάκι μαλλιών, υψηλής τεχνολογίας, είναι αυτό που χρειάζεται για να φτιάξει τα μαλλιά της ενώ ένας ολόσωμος καθρέφτης θα τονώσει την αυτοπεποίθησή της και θα τη βοηθήσει να βελτιώσει τη συνολική εμφάνισή της πριν φύγει από το σπίτι. Το να δείχνεις ωραία, όπως λένε, σε κάνει να νιώθεις καλά, και όλες οι μαμάδες δε θα πρέπει να το ξεχνούν αυτό. 

Μιλώντας για υπέροχη εμφάνιση, ίσως η μαμά σας να εκτιμούσε ένα κομψό ιταλικό βαλιτσάκι για να οργανώσει το μακιγιάζ της μαζί με έναν εύχρηστο μεγεθυντικό καθρέφτη 2 όψεων για εκείνες τις πολύ σημαντικές λεπτομέρειες που θα την κάνουν να νιώσει λίγο επιπλέον… υπέροχη.

Αν θέλετε να τα παίξετε όλα για όλα, βεβαιωθείτε ότι έχει τον δικό της χώρο για την προσωπική περιποίηση και την ομορφιά της, με ένα κλασικό μπουντουάρ με καθρέφτη μαζί με ένα άνετο σκαμπό. Ολοκληρώστε τον χώρο ομορφιάς της επιλέγοντας έναν κομψό πίνακα ο οποίος να ταιριάζει στο στυλ της και στα χρώματα του γούστου της

Μπορεί να φαίνεται ότι οι σούπερ μαμάδες μας είναι πάντα γεμάτες ενέργεια, αλλά λίγος καφές πάει σε κάθε περίπτωση, ειδικά όταν είναι νόστιμος, καλής ποιότητας και παρασκευάζεται με τον τέλειο συνδυασμό ατμού και γάλακτος σε μια υπερσύγχρονη καφετιέρα
Αυτοί είναι οι τύποι μικρών ηλεκτρικών συσκευών που ενθουσιάζουν τις μαμάδες, αλλά καθώς πολύ σπάνια μας ενημερώνουν για το τι θέλουν, η ομάδα μας έχει συγκεντρώσει μερικές επιλογές από μπλέντερ χειρός, μίξερ, μηχανές ζυμαρικών και αποχυμωτές για να διαλέξετε.

Εκτός από τους καφέδες, τους χυμούς και τη μαγειρική, όλες οι μαμάδες πρέπει να προσέχουν και τη σωματική τους υγεία. Για να βεβαιωθείτε ότι παραμένει ενεργή και σε φόρμα, μπορείτε να την εξοπλίσετε με ό,τι χρειάζεται για τη γιόγκα στο σπίτι, σε συνδυασμό με τα απαραίτητα παγουράκια για να την κρατάτε ενυδατωμένη κατά τη διάρκεια των sessions… και χαλαρώστε.

Με την χαλάρωση, εννοούμε να αξιοποιεί στο έπακρο εκείνες τις σπάνιες στιγμές στο σπίτι ή στον κήπο όπου μπορεί να ηρεμίσει και να κλείσει για λίγο τα μάτια της. Γιατί να μην κάνετε αυτές τις πολύτιμες στιγμές ακόμα πιο ξεχωριστές, με μια μοντέρνα κουνιστή πολυθρόνα, ειδικά σχεδιασμένη για να… διώχνει μακριά τις έγνοιες της. 
Και μιας και μιλάμε για χρόνο ξεκούρασης, μπορείτε να της προσφέρετε ακόμα περισσότερο επιλέγοντας για αυτήν μια ηλεκτρική σκούπα ρομπότ που περιηγείται αυτόνομα στο σπίτι, καθαρίζοντας όλα τα πατώματα και τα χαλιά από σκόνη, βρωμιά και τρίχες κατοικίδιων, ενώ η μαμά χαλαρώνει λίγο περισσότερο

Οι μαμάδες μας αξίζουν το καλύτερο και ελπίζουμε αυτές οι κορυφαίες αλλά και οικονομικές προτάσεις να σας βοηθήσουν να κάνετε την ξεχωριστή γιορτή της, τόσο ξεχωριστή όσο αυτή.

<