Ιδανικά δώρα για το Πάσχα και την άνοιξη για τα παιδιά

Η άνοιξη είναι εδώ όπως και το Πάσχα, που σημαίνει ότι όλοι έχουμε λίγο περισσότερο χρόνο για τον εαυτό μας. Η παρουσία του ήλιου γίνεται μέρα με την μέρα πιο έντονη, ο κήπος είναι σε πλήρη άνθιση και τα παιδιά τρελαίνονται με τα σοκολατένια αυγά και τα δώρα που θα λάβουν από τους γονείς, τους νονούς και τους συγγενείς, κατά τις συνήθεις επισκέψεις που θα ακολουθήσουν.

Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε πώς να συνδυάσετε έξυπνα τον ζεστό καιρό με παραδοσιακά πασχαλινά δώρα που… μπορείτε να απολαύσετε ολόχρονα.

Παιχνίδια εξωτερικού χώρου

Η εντυπωσιακή μας συλλογή παιχνιδιών εξωτερικού χώρου είναι ιδανική για ανοιξιάτικα δώρα που θα ενθουσιάσουν τα παιδιά και θα τα ενθαρρύνουν να απολαύσουν τον κήπο με τον δικό τους τρόπο, να χρησιμοποιήσουν τη φαντασία τους, να δραστηριοποιηθούν και να δημιουργήσουν τις δικές τους περιπέτειες.

Βρες το τέλειο Πασχαλινό δώρο για εξωτερικούς χώρους

Τα μικρά παιδιά είναι σπουδαίες προσωπικότητες και συνήθως έχουν και ισχυρές απόψεις. Η επιλογή ενός παιχνιδιού εξωτερικού χώρου κατάλληλο για τους μικρούς μας φίλους χρειάζεται σκέψη… και είμαστε πάντα εδώ για να σας βοηθήσουμε.  

  1. Τα εξαιρετικής ποιότητας τραμπολίνα μας, παρέχουν μια διασκεδαστική δραστηριότητα που θα απολαύσουν όλοι. Ωστόσο, υπάρχουν μερικά πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη πριν από την αγορά, για να βεβαιωθείτε ότι είναι πραγματικά το τέλειο δώρο:

Μέγεθος κήπου: Προσφέρουμε τρία διαφορετικά μεγέθη από 140 έως 305 cm, επομένως θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι ο κήπος είναι αρκετά μεγάλος για εγκατάσταση και ότι το επίπεδο του εδάφους είναι ομοιόμορφο.

Γύρω περιοχή: Τα τραμπολίνα μας διαθέτουν όλα εξαιρετικής ποιότητας δίχτυ ασφαλείας. Παρ’ όλα αυτά  πρέπει να βεβαιωθείτε ότι στη γύρω περιοχή δεν υπάρχουν αντικείμενα, τα οποία θα μπορούσαν να αποτελέσουν κίνδυνο για τα παιδιά. 

Συντήρηση: Αυτά τα παιχνίδια εξωτερικού χώρου μπορούν να διαρκέσουν για χρόνια, αλλά χρειάζονται τακτική συντήρηση, επομένως βεβαιωθείτε ότι κάποιος υπεύθυνος μπορεί να κάνει συχνούς ελέγχους, να αντικαθιστά εξαρτήματα και να τα καθαρίζει.

  1. Η μεγάλη συλλογή μας από παιχνίδια κήπου διατίθεται σε μια σειρά από σχέδια και χαρούμενα χρώματα, συναρμολογούνται εύκολα και είναι ιδανικά για παιδιά που είναι κοινωνικά, αλλά και για αυτά που απολαμβάνουν να παίζουν μόνα τους, έχουν αρχίσει να μαθαίνουν για το παιχνίδι ρόλων, τους κινούν το ενδιαφέρον οι δουλειές του σπιτιού ή έχουν αδέρφια κοντά στην ηλικία τους.
  2. Για τα ζωηρά μικρά παιδιά που τους αρέσει το παιχνίδι με το νερό και να απολαμβάνουν την παραλία και είναι γνωστό ότι κάνουν αρκετή φασαρία, θα λατρέψουν τις δημιουργικές κατασκευές στην άμμο βρίσκοντας ό,τι χρειάζονται στο τραπέζι για άμμο και νερό.
  3. Εάν το παιδί σας δυσκολεύεται με την ισορροπία του, το παιχνίδι μας rocker θα το βοηθήσει να αντιληφθεί την αίσθηση της βαρύτητας. Την ίδια ώρα το συγκεκριμένο παιχνίδι θα απολαμβάνουν και τα δραστήρια παιδιά με πολλή ενέργεια, ενώ η σχεδίασή του θα τους δώσει τη δυνατότητα να παίξουν μόνα τους ή ανά δύο.
  4. Δεν μπορείτε ποτέ να κάνετε λάθος με μια κλασική και απόλυτα ασφαλή κούνια σε συνδυασμό με μια εκπληκτικά προσιτή τσουλήθρα κατασκευασμένη από ανθεκτικό υλικό στην υπεριώδη ακτινοβολία. Μην ξεχνάτε, μπορείτε πάντα να προσθέσετε πατάκια από αφρώδες υλικό, εάν θέλετε να εξασφαλίσετε έναν επιπλέον μαλακό «χώρο προσγείωσης».
  5. Ένα μίνι τραπέζι πινγκ πονγκ είναι ένας καταπληκτικός τρόπος για να διδάξετε στα μικρά παιδιά πώς να αγωνίζονται με σεβασμό και ας το παραδεχτούμε… να τα ωθείτε προς τη νίκη (ή να τα μάθετε πώς να χάνουν με χάρη). Απλώς βεβαιωθείτε ότι έχετε μια περιφραγμένη γωνία στον κήπο ή απλώς τοποθετήστε το σε μια εσωτερική αίθουσα παιχνιδιών, διαφορετικά όλη η οικογένεια θα κυνηγάει μικροσκοπικές μπάλες του πινγκ πονγκ σε κάθε παιχνίδι.
  6. Τα μικρά σας θα απολαμβάνουν επίσης να κάθονται με τους μεγάλους για λίγο κατά τη διάρκεια των συγκεντρώσεων στον κήπο με φίλους και οικογένεια, γι' αυτό φροντίστε να έχετε πάντα κοντά σας μερικές πολύχρωμες παιδικές καρέκλες εξωτερικού χώρου.
  7. Η άνοιξη είναι επίσης η τέλεια εποχή για να μάθεις να πετάς χαρταετό! Επισκεφθείτε τα καταστήματά μας και προμηθευτείτε ένα από μια ποικιλία χρωμάτων. Είναι επίσης εποχή ποδηλασίας, οπότε αν έχετε να πάρετε δώρα για εφήβους, τα κράνη ασφαλείας, τα γάντια και άλλα αξεσουάρ είναι πάντα μια καλή ιδέα.

Μην ξεχάσετε τα παιχνίδια εσωτερικού χώρου

Μπορεί η εποχή να επιβάλλει καλοκαιρινή διάθεση, αλλά μερικά παιδιά ακόμη προτιμούν να παίζουν στο δικό τους χώρο. Ένα παιδικό σπιτάκι τέντα είναι μια πολύ καλή επιλογή για παιχνίδι, διάβασμα και άλλα, μόνοι, με φίλους ή ακόμη και για μια διασκεδαστική διανυκτέρευση. Για τους λάτρεις των αγωνιστικών αυτοκινήτων το SUPER TRACK σετ προσφέρει πολλές ώρες παιχνιδιού σε πίστα που φωτίζεται και αυτοκίνητα με φώτα LED. Βρείτε περισσότερες ιδέες για παιχνίδια εσωτερικού χώρου στα καταστήματα και το e-shop μας.

 

<