Beach Party

Διοργανώνεις beach party; Δες τι χρεάζεσαι!

Τίποτα δεν συγκρίνεται με την απόλυτη ελευθερία και τη no-fuss διασκέδαση που προσφέρει ένα επιτυχημένο beach party. Ίσως είναι ο άπλετος χώρος για party-goers κάθε είδους ή το summer vibe των διακοπών. Ίσως είναι η γρήγορη οργάνωση χωρίς να χρειαστεί να κάνεις το σπίτι γυαλί, να κατεβάσεις σερβίτσια και να ντυθείς στην τρίχα.

Το μόνο που θες για Αυγουστιάτικο ξεφάντωμα δίπλα στη θάλασσα και κάτω από τα αστέρια είναι μια κεφάτη παρέα και μερικά απαραίτητα party helpers από το Superhome Centre. 

 

Keep Things Cool
Η μπύρα πρέπει να είναι «τσακρί» - νόμος απαραβίαστος για beach party! Το ίδιο και το νερό, όλα τα ποτά που προσφέρονται αλλά και ότι θα φέρεις για να ψήσεις καθώς και φρούτα, σνακ για τα παιδιά και σαλατικά. Εξοπλίσου με καλής ποιότητα παγωνιέρες που ταιριάζουν στις ανάγκες σου… απλές, ψηφιακές, με χερούλι και ρόδες ή ακόμη και στιλάτες που λειτουργούν και σαν τραπεζάκι. Μην ξεχάσεις να πάρεις και ειδική παγωνιέρα με βρύση, παγούρια και θέρμους για νερό καθώς και μπόλικες παγοκύστες

Μερακλίδικο Φαγητό
Το καλό (και συνεχόμενο) μεζεδάκι είναι επίσης ένα σίγουρο must, γι’ αυτό φέρε μαζί σου ψησταριές και bbq μαζί με όλα τα σκεύη και αξεσουάρ που θα χρειαστείς για non-stop τσίμπημα. 

Όλα για την Άνεση
Ωραίο το γλέντι, αλλά θα χρειαστεί και λίγο down time (για να συνεχίσει μετά), χώρο να στεγνώσεις μετά τις βουτιές και ένα ξεκούραστο station για τους ψήστες. Πάρε λοιπόν μαζί σου πλαστικές ή/και πτυσσόμενες καρέκλες παραλίες και τραπέζια εξωτερικού χώρου. Αν σχεδιάζεις all-day event καλό είναι να έχεις αρκετές ομπρέλες, πανιά σκίασης ή γκαζέμπο και 1-2 αιώρες για να ξεκουράζονται μικροί και μεγάλοι όποτε χρειαστεί.  

Παιχνίδι και Ατμόσφαιρα
Δεν θέλει πολλά το beach party να εντυπωσιάσει, αλλά συστήνουμε να πάρεις μαζί σου μερικές δάδες για φτιάξεις ατμόσφαιρα, φουσκωτά και παιχνίδια θαλάσσης για κάθε ηλικία, φορητά ηχεία για να κάνεις τον DJ και βέβαια αν γουστάρει η παρέα… μεγάφωνα για karaoke!

Αφού λοιπόν εξοπλιστείς σωστά από Superhome Centre και πάρεις ό,τι χρειάζεσαι για ατελείωτα καλοκαιρινά beach party, το μόνο που μένει είναι να επιλέξεις παραλία και να φορτώσεις το αυτοκίνητο! Καλή διασκέδαση!

 

<