Αγαπητέ πελάτη, Ενδέχεται να υπάρχει καθυστέρηση στην εκτέλεση και παράδοση της παραγγελίας σας, λόγω αυξημένου όγκου παραγγελιών. Ευχαριστούμε για την κατανόηση

Έξυπνο Ξεστόλισμα σε 10 Εύκολα Βήματα

Ανταλλάξαμε δώρα, γελάσαμε, γιορτάσαμε, φάγαμε, σκάσαμε… ώρα για το αναπόφευκτο ξεστόλισμα και την επιστροφή στη ρουτίνα. Δεν χρειάζεται όμως να μας πιάνει η κατάθλιψη όταν ξεστήνουμε το δέντρο και αποθηκεύουμε διακοσμητικά, λαμπάκια, στεφάνια, γιρλάντες και όλα τα συναφή. Γιατί πολύ απλά, με 10 μόνο βήματα, μπορούμε να κάνουμε το ξεστόλισμα… παιχνίδι.

  • Βάλτε μουσική και ζητήστε βοήθεια από φίλους και οικογένεια. Όπως είναι το στόλισμα ομαδική υπόθεση… έτσι είναι και το ξεστόλισμα. Ο καθένας με τα ταλέντα του. Αφήστε τα εύθραυστα για τους προσεκτικούς, τα λαμπάκια στους υπομονετικούς κλπ.
  • Ξεχάστε τα πανάρχαια, ραγισμένα κουτιά που χρησιμοποιείτε κάθε χρόνο για να φυλάτε τα στολίδια και το δέντρο. Επενδύστε σε ειδικά αποθηκευτικά πλαστικά κουτιά και υφασμάτινες θήκες που θα σας βάλουν σε τάξη χωρίς πολλά-πολλά.
  • Φυλάξετε κορδέλες, αυτοκόλλητα, ετικέτες, glitter κλπ., σε πιο μικρά κουτάκια με Χριστουγεννιάτικα μοτίβα, για να τα βρείτε με ευκολία και να τα χρησιμοποιήσετε ξανά του χρόνου.
  • Μεταφέρετε τα στολίδια και τα εργαλεία σας από το ένα δωμάτιο στο άλλο, χρησιμοποιώντας καλάθι αποθήκευσης, για να αποφύγετε το πήγαινε-έλα και τα ατυχήματα!
  • Χρησιμοποιήστε τυλιγάδι καλωδίου για τα Χριστουγεννιάτικα λαμπάκια και αποφύγετε τον πονοκέφαλο ξετυλίγματος του χρόνου.
  • Αποθηκεύσετε στολίδια που σπάνε εύκολα και ξεχωριστές μπάλες που αγαπάτε, σε στιβαρά κουτιά αποθήκευσης με χάρτινα διαχωριστικά, για να τα προστατέψετε.
  • Χρησιμοποιήστε καινούρια χάρτινα κιβώτια σε διάφορα μεγέθη για ελαφριά αλλά ανθεκτικά στολίδια, επενδύστε σε ένα πιστόλι ταινίας για να τα κλείσετε εύκολα και αναγράψτε τα περιεχόμενα τους με μαρκαδόρο στο εξωτερικό μέρος.
  • Χρησιμοποιήστε ρολό με φυσαλίδες ή ρολό συσκευασίας foam για να τυλίξετε και να προστατέψετε γυάλινα και άλλα εύθραυστα στολίδια ή διακοσμητικά που έχουν ιδιαίτερη συναισθηματική αξία, πριν τα αποθηκεύσετε.
  • Τυλίξτε το δέντρο σας με μεμβράνη επικάλυψης ούτως ώστε να πιεστεί και να πιάσει το μικρότερο δυνατό χρόνο όταν αποθηκευτεί.
  • Βεβαιωθείτε πως η αποθήκη σας είναι καθαρή και τακτοποιημένη πριν προσθέσετε νέα κιβώτια ή κουτιά. Χρησιμοποιήσετε μεταλλικές ραφιέρες για να αξιοποιήσετε στο έπακρο το χώρο που έχετε, με ασφάλεια.

Με ανεβασμένη διάθεση και καλή οργάνωση, όλα γίνονται! Και μάλιστα πιο γρήγορα και πιο σωστά από ποτέ.

Καλό ξεστόλισμα λοιπόν, και Καλή Χρονιά!