Τα Απαραίτητα του Camping

Μια Εύκολη και Πρακτική Λίστα!

Λάτρεις του camping μαζευτείτε!

Πάμε στοίχημα πως δεν βλέπετε την ώρα να πακετάρετε και να φύγετε για τον κατασκηνωτικό χώρο! Πού θα πάτε αυτή τη φορά; Στο αγαπημένο σας μέρος ή σε ένα νέο μέρος, όπου σας περιμένουν περιπέτειες και εξερευνήσεις;

Είτε κάνατε camping ένα εκατομμύριο φορές, είτε είστε αρχάριοι στο θέμα, ένα είναι το σίγουρο: Χρειάζεστε μια λίστα! Το να ξεχάσουμε βασικό εξοπλισμό μπορεί να συμβεί σε όλους μας, και συχνά μας προκαλεί αναστάτωση, με αποτέλεσμα να μην απολαμβάνουμε όλη αυτή την εμπειρία.

Για να σας βοηθήσουμε να οργανωθείτε για την τέλεια εμπειρία camping, δημιουργήσαμε μια εύκολη και πρακτική λίστα. Φυσικά, δεν είναι όλα για όλους, οπότε μπορείτε να προσθέσετε εσείς περισσότερα πράγματα σε αυτή τη λίστα, ή ακόμα και να διαγράψετε κάποια από τα υπάρχοντα, για να εξατομικεύσετε τη λίστα σας!

Για πάμε να δούμε τη λίστα!

Τα βασικά

Τα βασικά: Με άλλα λόγια, αυτά που είτε θα πάρετε μαζί σας, είτε δεν θα μπορείτε να κάνετε camping! Τα καταγράφουμε στην πιο κάτω λίστα:

Μαγείρεμα στον κατασκηνωτικό χώρο

 

Εκτός κι αν έχετε σκοπό να πηγαίνετε στο κοντινότερο εστιατόριο για πρόγευμα, μεσημεριανό, δείπνο ή ακόμα και ένα ελαφρύ σνακ, πρέπει να προετοιμαστείτε για την ετοιμασία του φαγητού σας στον κατασκηνωτικό χώρο! Τι θα χρειαστείτε:

Προσωπική υγιεινή και προσωπικά αντικείμενα

Απλά φανταστείτε να φτάσετε στον κατασκηνωτικό χώρο και να αντιληφθείτε ότι... δεν έχετε καθόλου χαρτί υγείας! Κάπως ανησυχητικό σενάριο, σωστά; Η υγεία και η υγιεινή είναι δυο παράγοντες που δεν μπορείτε να αγνοήσετε όταν πακετάρετε για camping. Θα χρειαστείτε τα εξής:

Εργαλεία

Ποτέ δεν ξέρετε τι μπορεί να συμβεί κατά τη διάρκεια του camping, επομένως σε περίπτωση που παρουσιαστεί ζημία στη σκηνή σας, κάποιο πρόβλημα στο στρώμα κλπ., πρέπει να είστε σε θέση να το φτιάξετε! Τι πιστεύουμε εμείς για αυτό; Καλύτερα να είστε προνοητικοί και να σώσετε την κατάσταση! Τι θα χρειαστείτε:

Τα έξτρα

Ποιος είπε ότι το camping έχει να κάνει αποκλειστικά με τη διαβίωση στη φύση; Ναι, για κάποια άτομα αυτό έχει σημασία και αυτό κάνει την αδρεναλίνη τους να χτυπά κόκκινο! Για κάποια άλλα άτομα όμως, λίγη άνεση και πολυτέλεια κάνει τα πράγματα πιο όμορφα! Οπότε, η επιλογή είναι δική σας! Όπως και να έχει, αυτά είναι «τα έξτρα» που προτείνουμε εμείς:

  • Μια κιθάρα – Αν όχι εσείς, τότε κάποιος άλλος από την παρέα σίγουρα θα παίζει κιθάρα!
  • Ένα σύστημα καραόκε– Η πιο... δυνατή λύση σε σχέση με την κιθάρα!
  • Μια μπάλα ποδοσφαίρου και ένα δίχτυ για τους αθλητικούς τύπους!
  • Μια αιώρα για τις ώρες χαλάρωσης!
  • Ένα βιβλίο
  • Εξοπλισμό ψαρέματος
  • Και φυσικά, το κινητό σας και power bank!

 

Όπως λένε οι λάτρεις του camping, “η ζωή είναι καλύτερη όταν κατασκηνώνεις”!

“…φτάνει να έχεις μαζί σου ότι χρειάζεσαι”, θα λέγαμε εμείς! Τώρα λοιπόν που έχετε τη λίστα σας, τι περιμένετε; Ώρα για πακετάρισμα και φύγαμε για camping!

<